Loopbaan- & sollicitatie training

Training

Loopbaan- & sollicitatie

Wil je verdieping binnen je huidige functie of sta je op een carrièrekruispunt en vraag je je af wat je loopbaankansen zijn? Tijdens dit traject kom je erachter wat je volgende stap in je carrière is. Waar liggen je kwaliteiten en waar kan je jezelf nog in verbeteren? Wie of wat heb je daarvoor nodig en hoe ziet dit pad eruit? De ‘wirwar’ in je hoofd wordt ontrafeld en je ziet weer licht in de duisternis. Vol energie en enthousiasme ga je zelf aan aan de slag met de trainer of onder begeleiding van onze loopbaancoach. Jij krijgt tijdens dit traject de tools aangeboden die jij nodig hebt om je volgende stap te maken. 

Online coaching: overdag of in de avonduren? Wanneer het jou uitkomt zijn wij er voor jou. Om je te ondersteunen, met je te sparren, je te activeren of juist om je  bevestiging te geven om jouw doelen te vinden en te bereiken. 

 

Resultaat

Deze training bieden we in-company aan en op basis van open inschrijving.

Mogelijkheden

Danny
Adviseur Klantenteam Tentoo
5/5
De training & coaching van Carine zorgt ervoor dat je jezelf en je werkzaamheden eens kritisch bekijkt. Over het algemeen heb ik de trainingen als leerzaam ervaren, door te letten op de feedback die gegeven wordt tijdens deze trainingen kun je de kwaliteit van het werk dat je aflevert verbeteren.
Training & persoonlijke coaching
Joke
Secretaresse
5/5
Dank jullie wel voor deze mooie dag! Goed verzorgd en een uitstekende trainster. Ik heb al veel van dit soort dagen meegemaakt maar Carine overtreft elke andere trainer. Wow, wat kan zij goed rollen spelen zeg. Ik kan vrij veel situaties goed aan maar zij wist echt even je zwakke plekken aan te raken. Ook het teamgevoel ontstond al snel, alsof wij elkaar al jaren kennen. Groetjes en nogmaals mijn dank.
Open training sollicitatie training
Quincy
Tentoo - Adviseur Servicedesk
5/5
Bij de trainingen wordt er, op een positieve manier, gekeken naar je persoonlijke aandachtspunten als werknemer. Je ontvangt feedback waarmee je je verder ontwikkeld als individu/collega.
Training en persoonlijke coaching